Smartlog v3 » Fru Olsen » Ups!
Opret egen blog | Næste blog »

Fru Olsen

...maler med den brede pensel

Ups!

7. Sep 2010 20:39, Fru Olsen

Det er efterhånden så længe siden jeg har strikket, at jeg har glemt hvordan man gør.

Jeg er gået i gang med en cardigan, og efter at have slået 200 masker op og strikket så arbejdet målte 5 cm, kom jeg i tanke om at jeg slet ikke havde fået lavet en strikkeprøve. UPS! Jeg plejer ellers nok at lave en prøve, så jeg er sikker på størrelsen.

Men nu gider jeg ikke gøre det om. Så må det briste eller bære. Hvis jeg ikke kan passe den, så må jeg bare sætte den til salg her på bloggen, det er jo så moderne. ;o)

Jeg kan også godt mærke i mine arme, at jeg er ude af strikke-træning. Vrangpindene trækker tænder ud i mine stakkels underarme, og jeg er nødt til jævnligt at strække musklerne godt ud, for ellers ender jeg på torturbænken hos fysioterapeuten igen. Og tro mig, det undgår jeg helst hvis jeg kan, for det var ikke sjovt at sidde og vride og vende mig af smerte, og gå derfra med arme der var gule og blå i flere dage bagefter. Så jeg tager den med ro med strikkepindene. ;o)

Kommentarer

  1. Oakley Oil Rig Sunglasses
    8. Aug 2011 10:30
    1

    Discount Oakley Oil Rig Sunglasses for Sale> are carried out in our online store. The Oakley Oil Rig sunglasses let everyone know you are the fashion leader. The Oakley Oil Rig sunglasses are built using a lightweight O Matter for complete comfort. The Oakley Oil Rig sunglasses also provide lenses deliver 100% UV protection with High Definition Optics for exceptional(HDO) visual clarity, customize the look of your OIL RIG SUNBGLASSES and get the best optical performance for where you use it most. Discount Oakley Oil Rig Sunglasses for Sale means now you can get Oakley Oil Rig sunglasses at very low price. What’s more, free shipping worldwide. It’s not a dream. Fashion plus low price and professional eye protection equals OIL RIG SUNBGLASSES .Welcome to place orders. You’ll have no regrets.

Fru Olsen
Fru Olsen

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv

Relaterede