Smartlog v3 » Fru Olsen » Måske var det kun det 5. katteliv?
Opret egen blog | Næste blog »

Fru Olsen

...maler med den brede pensel

Måske var det kun det 5. katteliv?

12. Aug 2010 14:56, Fru Olsen

Nu er Abel-missen hjemme i vante omgivelser igen. Stakkels lille misse-mis.

Heldigvis ringede telefonen ikke i formiddags. Intet nyt var godt nyt, så derfor travede vi om og hentede ham kl 14 som aftalt. Mens vi ventede stod vi og kiggede på montren med ting og sager der har været ædt af hunde eller katte. Der gik ikke to sekunder før vi hørte Abel kalde på os fra sit bur ude bagved. Sekretærene bag skranken smilede og sagde at der ellers havde været helt ro derude indtil nu. Han kaldte helt sikkert på os da han hørte os snakke. Hold fast hvor gjorde det godt helt ind i mit hjerte.

Han har været bedøvet, så de kunne rense såret, som de fandt ud af var ét af to sår. Èt på hver side af benet, og det var helt klart bidsår. Så det er sandsynligt at han er blevet bidt af en hund og jagtet ud på en vej og ramt af en bil eller knallert. Hvor uheldig har man lige lov at være? Men røntgenbillederne viser at der ikke er noget der har taget skade.

Pyh... Nu kan jeg ånde lettet op. Og Dankortet er også blevet lettet en hel del, men det gider jeg ikke tænke ret meget på. Det vigtigste for mig er at han har det godt igen, og at han ikke kommer til at lide. Udover antibiotika får han også smertestillende. Så mon ikke vi får lov til at beholde ham nogle år endnu? Jeg vælger at tro på, at han stadig har nogle gode katteliv tilbage. ;o)

Og tusind tak for alle jeres varme tanker.

P.S. Jeg har linket til min søsters blog, for hun har skrevet et par ord om Abel og smidt et par billeder af ham. Tusind tak søster! :o)

Kommentarer

 1. Heidi (Fru Olsen)
  12. Aug 2010 18:45
  1

  Catarina og Fivetosix - Han er i bedring vil jeg mene. Han kan gå på benet igen. Men lige nu sover han tiden væk. Han er træt og det er forståeligt nok.

 2. Kirsten
  12. Aug 2010 18:53
  2

  Godt at høre han er hjemme igen. Den ene af vores har været syg mens vi har været på ferie. Men hun tog heldigvis til dyrlægen sammen med naboen, hvor hun også tilbringer meget tid. Jeg tror maden er bedre derinde. Men det er ikke til at holde ud, når de er syge eller skadede.
  God bedring med med ham.

 3. Anita
  12. Aug 2010 21:12
  3

  Velbekomme Søster :-)

  Det var så dejligt at se ham igen og mærke ham putte sig tæt på- og ved mit ben. Selvom jeg var ved at tisse i bukserne, så kunne jeg ikke nænne at rejse mig, så han skulle flytte sig :-D

 4. Gitte
  12. Aug 2010 21:37
  4

  Så bliver han nok hjemme de næste par dage. Godt at I fik ham med hjem igen.

 5. Heidi (Fru Olsen)
  13. Aug 2010 12:01
  5

  Anita - Han sov hele aftenen. Han var fuldstændig bevidstløs. En gang i nat eller tidligt i morges gik han ud, og kom hjem da vi stod op.

  Gitte - Ja, jeg er også dybt taknemlig for at have fået lov til at beholde ham lidt endnu. Han bliver nok mere og mere forkælet jo ældre han bliver. ;o)

 6. Lisbeth
  14. Aug 2010 07:05
  6

  Ligner næsten min sommerudgave af det at have kat. Og det endda med katten der befinder sig 8500km fra os...Vi var blevet enige om at vores kat skulle bare have besøg og mad hver dag , så det har vi sørget for...han er jo trods alt en vildkat vi tog til os. Men nogle naboer ringede fra Kina..at de kunne se han haltede og klagede sig. Jeg fik over tlf kontaktet min veninde og dyrlægen i Kina, og der fandt de ud af at han er blevet bidt(der hvor vi bor er der masser af ens huse med lukkede baggårde, hvor han kan hoppe ned og op igen på muren...tror simpelthen han er hoppet ned i en baggård og ikke set der var en hund, og er derved blevet bidt på bagbenet)Han blev røngtenfotograferet og er lappet sammen igen. De beholdt ham ved dyrlægen en uge og jeg har ringet og bedt dem beholde ham i pension en ekstra uge til vi kommer hjem...så vi er sikre på der bliver holdt øje med ham og såret til det er lægt...samlet regning i Kina for 15dage samt røngten og medicin..1600 rmb...ca 13-1400danske...Jeg kan ikke vente til at hente ham tirsdag!!!!Savner min lille røde kat forfærdeligt...så god bedring med din lille Abel!!!

Fru Olsen
Fru Olsen

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv

Relaterede