Smartlog v3 » Fru Olsen » Lige ved og næsten
Opret egen blog | Næste blog »

Fru Olsen

...maler med den brede pensel

Lige ved og næsten

12. Sep 2010 18:11, Fru Olsen

Nu er det lige før bloggen her holder flyttedag. Domænet er ved at være i hus, og så skal det hele "bare" op og køre.

Indtil da håber jeg du hænger i her på bloggen, og så skal jeg nok advisere om den kommende blog, når den er klar. Den bliver forhåbentlig meget mere farverig og fyldt med billeder af alverdens ting og sager.

Jeg glæder mig til at kunne bestemme meget mere selv. Her på Smartlog kan jeg ikke ændre noget mere, og der er skudder mudder i alting. Det er ikke optimalt for én som mig, der gerne vil bestemme hvordan tingene skal være. ;o)

Det skal nok blive godt, det er jeg sikker på. :o)

Kommentarer

 1. Hr. Olsen
  12. Sep 2010 20:37
  1

  Det der med at ville bestemme hvordan tingene skal være mærker jeg dagligt!

 2. Silla strikketante;)
  12. Sep 2010 22:42
  2

  Jeg tror at det er HR Olsen er glad for....tænk hvis han skulle til at tage stilling til alt muligt og ingenting :):):)
  Det bliver spændende med den nye blog,glæder mig :):):) lige så meget som til på lørdag :):):)

  Rigtig mange knus og krammer til dig og din lille familie herfra...også til hr Olsen

 3. Letten
  13. Sep 2010 08:55
  3

  Jeg ville nu også gerne flytte min blog. Ikke fordi jeg er ked af den. jeg har fået den som jeg vil have den, men fordi jeg syntes, at når man blogger, skal kommentarerne helst blive her på nettet, og ikke diskuteres når jeg møder folk, og det er der bare nogle i min familie der ikke forstår. hver enkelt indlæg skal kommenteres når vi er til familiesamling, og det er altså skide irriterende. Der er så også nogle ting, som jeg ikke skriver om. Simpelthen fordi det vil give en masse spørgsmål, som jeg så skal svare på "ude i virkeligheden" og det var ikke det der var meningen. Glæder mig til at se din nye. Måske jeg følger efter!! (Og holder den hemmelig)

 4. Heidi (Fru Olsen)
  13. Sep 2010 16:10
  4

  Jan - Jeps, så bliver der maaaasser af plads til maaaasser af billeder. Det bliver supergodt. :o)

  Letten - Jeg har dén holdning til min blog, at jeg ikke skriver noget jeg ikke gider høre/tale om. Jeg skriver kun dét jeg kan stå 110 % ved.
  Min familie - både nær og fjern - læser også med på min blog. Det er ikke nogen hemmelighed, og jeg tror de hygger sig med at kunne følge med på sidelinjen. Og det er helt okay med mig.
  Måske er der bare forskel på familier, måske er din familie mere dybdegående end min er. Jeg ved det ikke.

 5. Lisbeth
  14. Sep 2010 01:57
  5

  jamen den glæder vi os da til at se. Jeg kan mærke at efter jeg har skiftet, så kommer jeg ikke så tit på smartlog og får læst indlæg der, og det mangler jeg lidt. Jeg kan ikke få blogbot til at vise mine indlæg og dermed få læsere den vej igennem,(fordi jeg har udenlandsk IP)...så jeg synes også der et par minusser ved at flytte. Men jeg er superglad for nu at kunne bestemme MEGEt mere!

 6. Letten
  15. Sep 2010 10:58
  6

  Det er ok familien læser med, men jeg gider ikke høre kommentarer på det udenfor nettet, hvis du forstår. Hvis de vil komme med en kommentar, kan de skrive på min blog. Jeg har et andet sted på nettet, hvor jeg skriver om de dybere tanker jeg har haft f. eks. i forbindelse med min fars sygdom og død. Den kender familien ikke noget til. Det er simpelthen kun for min egen skyld, da jeg ikke har haft nogle at dele min sorg med, fordi familien ikke ville acceptere at min far var så syg som han var. Jeg har brug for den blog, og dele mine tanker med andre end familien.

 7. Cheap Herve Leger
  31. Mar 2012 03:27
  7

  Now, Breitling Replica Watch online store has many kinds of new products with the special prices! Such as the Breitling Windrider Replica,Breitling Limited Edition Replica,

Fru Olsen
Fru Olsen

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv

Relaterede