Smartlog v3 » Fru Olsen » Blufærdighedens pris
Opret egen blog | Næste blog »

Fru Olsen

...maler med den brede pensel

Blufærdighedens pris

13. Sep 2010 20:45, Fru Olsen

Jeg er meget blufærdig, og det indrømmer jeg gerne. Men jeg vil også vove dén påstand at jeg er så blufærdig, at det hæmmer og begrænser mig.

Nu ligger landet sådan, at vi skal til Tyrkiet indenfor den nærmeste fremtid, og hver eneste dag tænker jeg; "gad vide om jeg kommer i swimmingpoolen dernede, eller ligge og slikke sol?" Kommer jeg til at tilbringe hele ferien i halvlange bukser mens jeg sveder tran?

Jeg hader at vise mig i badetøj, uanset om det er bikini eller badedragt. Jeg hader at vise mine lår, knæ og bagdel, for de er lige lovlige appelsin-agtige. Jeg har til gården og til gaden og jeg er ikke stolt af noget af det, tværtimod.

Men jeg må vel bare prøve på at bearbejde mig selv og få overbevist mig selv om, at jeg har dét jeg har, og så må folk bare leve med synet af mig, eller også må de kigge den anden vej. Og nu sidder jeg og tænker "yeah right, NOT". Jeg kunne selvfølgelig også bare lade være med at spise noget fra nu af og til vi skal afsted, så har jeg måske tabt nogle kilo, og så kan det være min blufærdighed forsvinder.

Hvordan har du det med at vise dig i badetøj i al offentlighed?

Kommentarer

 1. Jan
  14. Sep 2010 00:16
  1

  Nu er jeg måske ikke ligefrem målgruppen for din lille undersøgelse og jeg skal måske heller ikke blande mig, men:

  Man er nu en gang som man er. Det gælder både generthed og kropsbygning. Begge dele kan bearbejdes, men helt ærligt: Er det dig, der vil have lidt sol eller skal du indrette dig efter, hvad du TROR at andre tænker ? Gør dog, som DU har det bedst med, hvadenten det er t-shirt og bukser, bikini eller badedragt.....eller intet.

  For pokker, vi er som vi er og det er et produkt af det liv vi har levet. Alder og 2 børn født sætter da sit præg, andet ville sgu' da være underligt. Og generthed er OK og intet at skamme sig over.

  Gør nøjagtig som du selv vil og lad være med at prøve at leve op til hvad du tror er andre folks idealer (eller måske dine egne ?). Du skal jo ikke stå til ansvar overfor andre, vel ? Og de folk, der ser dig på sådan en ferie, dem ser du alligevel aldrig igen, so what ? hvis det er det, der generer.

  (Ingen kvinde er tilfreds med sit hår eller sin røv - til gengæld har de alle en masse sko)......

  Rigtig god ferie til dig, ungerne og Hr. Olsen og nyd den uanset hvad du gør.

 2. Lisbeth
  14. Sep 2010 02:14
  2

  jeg kan kun nikke MEGET genkendende til det du skriver. Men sjovt nok så bekymre det mig ikke så meget når vi er i udlandet, som når det foregår ved vores pool i compoundet, for her kender jeg alle og det gør mig endnu mere blufærdig...fodi jeg jo godt ved jeg er for tyk. I udlandet føler jeg nok at jeg nemmere kan "skjule"mig. Og jeg har aldtid en shorong med mig!

 3. Heidi (Fru Olsen)
  14. Sep 2010 06:57
  3

  Jan - Sig mig lige en gang, har du snakket med manden? For dét du har skrevet er nøjagtigt hvad han sagde til mig lige før jeg skrev indlægget. Men der er langt fra tanke til handling, i hvert fald for mig.

 4. Heidi (Fru Olsen)
  14. Sep 2010 07:02
  4

  Lisbeth - Jeg går heller aldrig rundt i badetøj herhjemme, ikke engang i haven. Heller ikke om vi så havde en mur der gik helt op til himlen rundt om matriklen. Jeg håber jeg har nemmere ved det i udlandet, hvor jeg ikke kender en sjæl (ud over min egen familie og vores ven, som vi skal bo hos). Jeg må ud og se hvad man kan få af camouflage-badetøj. ;o)

 5. Helle K.
  14. Sep 2010 08:12
  5

  Jeg har ikke par et par kilo for meget - langt fra... men alligevel trækker jeg i badedragt og går på stranden. Måske fordi min mand viser, at han er glad for mig - også som jeg ser ud nu ( jeg har ikke altid været for tyk), eller måske bare fordi jeg elsker at bade. MEN jeg går aldrig i shorts eller badedragt hjemme i haven - der ville det være for blufærdigt - jo ok jeg gjorde det faktisk et par gange, da der var meget varmt denne sommer, jeg skammer mig ikke over for min mand og børn, men hader at fremmede udenfor haven kan kigge ind...
  Jeg har aldrig været i udlandet, men jeg tror da nok, at jeg ville bade der...

  Jeg kunne også skrive noget om, at der er mange fede mennesker - især mænd - på stranden, men jeg ved fra mig selv, at det egentlig ikke betyder det store for ens selvværd, om der er andre tykke.

 6. Jan
  14. Sep 2010 10:08
  6

  Du har en meget klog mand, fru Olsen :-D

 7. Heidi (Fru Olsen)
  14. Sep 2010 12:00
  7

  Helle - Jeg tager hatten af for de mennesker - kvinder som mænd - der er meget overvægtige men alligevel går i svømmehallen ligesom så alle andre. Mine piger går til svømning en gang om ugen, og derfor ser jeg lidt af hvert. Jeg har dyb respekt for de kvinder, der er meget større end mig, men som er ligeglade med andres mening (eller det tror jeg i hvert fald de er) og som troligt tropper op i badedragt.
  Og selvom jeg har respekt for dem, så har jeg ufatteligt svært ved at gøre det samme selv.

 8. Hr. Olsen
  14. Sep 2010 15:16
  8

  Jan - Det er så vidt jeg husker ikke første gang vi to er fuldstændig enige, og jeg synes også du er en klog mand :-)

  Jeg tror at specielt kvinder er meget hæmmet af hvordan de selv føler at de ser ud, og hvordan de TROR andre ser dem. Jeg tror såmænd slet ikke at andre lægger helt så meget mærke til om der er 10 kilo for meget eller om der mangler en arm eller et ben (ikke min mening at sammenligne handicap og overvægt), men til gengæld lægger man mærke til hvis een som skiller sig ud fra mængden (tror iøvrigt ikke at overvægt skiller sig ud fra mængden idag) med oprejst pande tør vise at man er som man er, og det er ingen skam!

  Jeg elsker min kone som hun er og som hun ser ud, og det bliver jeg ved med!

 9. Madame
  14. Sep 2010 21:11
  9

  Jamen kære Heidi, nu er jeg sikkert en del ældre end dig og har måske gjort flere erfaringer, men jeg tror, at det er et problem mange kvinder har inde i hovedet. Har du set, når en stor kvinde hviler i sig selv og ser skøn ud, selv om hun har både til gården og til gaden? Det har jeg set masser af gange.

  Du skal have noget tøj med, du føler dig godt tilpas i, og så lyt til din kloge mand :-)
  Masser af varme klem og god ferie.

 10. Jan
  14. Sep 2010 21:16
  10

  Ja - vi er sgu' kloge, dig og mig, Hr. Olsen. Det er jo derfor - udover vores fantastiske og atletiske udseende og ydmyge beskedenhed - at vores koner er faldet for os ;-)

  Og rigtigt igen; kvinder ser sig i spejlet og uanset hvad, siger de Uha-uha. Når vi andre ser os i spejlet, ser vi den flotte, atletiske, charmerende, slanke 25-årige fyr, som smiler tilbage til os.......og ikke den små-tykke, halvskaldede, duk-nakkede, platfodede fyr med hængerøv i bukserne og kamel-ulds-sutter på 40-45-50 år....som ham den 25-årige i spejlet ser på :-D

  Og som dig, så elsker jeg også din kone.....jeg mener MIN kone, som hun er med det hele. 11. Letten
  15. Sep 2010 10:51
  11

  Jeg tænker altid: "Der er nogle der ser værre ud end mig". Kvinder blir aldrig tilfreds med deres krop. Tynde kvinder syntes jo også de er ALT for tykke. Vent og se Heidi. Du finder nok din "overkvinde" dernede. God tur.

 12. Anita
  16. Sep 2010 13:23
  12

  Der bliver lagt mere fokus på kvinder med tattoveringer og rødt, orange eller lyst hår eller bare har et par pænt store gonader, end der gør, hvis selvsamme har en stor røv eller et par brede lår. Idag er det så almindeligt med overvægt, at fokus ikke er derpå, medmindre kvinden er på størrelse med et hus og vejer et sted mellem 150 og 200 kg. Så bliver det nemlig noget der ikke ses så ofte og så lægges der mærke til det.

  Der er du overhovedet slet ikke i nærheden ;-)

 13. Heidi (Fru Olsen)
  16. Sep 2010 15:13
  13

  Anita - Ja, så kan jeg godt se, at jeg har vækket opsigt, for jeg har både haft rødt, orange og lyst hår. Og så har jeg et par tattoveringer også. ;o)

 14. Beats By Dre Studio
  31. Aug 2012 10:40
  14

  Shop the hottest <a href="http://cheaptomsforwomen.webeden.co.uk/">Cheap Toms</a> Shoes in our <a href="http://cheaptomsforwomen.webeden.co.uk/">Toms For Cheap</a> Online store.</p>

  <p>Can you tell me which toms outlet have discount <a href="http://www.tomsshoe.co.uk">Toms Sale</a> online? maybe you do not know the mean,i just hope you know the mean <a href="http://www.tomsshoe.co.uk">Toms Shoes Sale</a>,you know, i just wanna buy the beautiful <a href="http://www.tomsshoe.co.uk/toms-sale-for-women-c-20.html">Toms Sale For Women</a> to my girl friend,if you need, i will purchase the <a href="http://www.tomsshoe.co.uk/toms-sale-for-men-c-21.html">Toms Sale For Men</a> shoes to you.</p>

  <p>I like the <a href="http://www.cheaptoms-usa.com">Discount Toms</a> shoes online,if you like wear the good shoes <a href="http://www.cheaptoms-usa.com">Toms For Cheap</a>,you should pay more attention on the <a href="http://www.cheaptoms-usa.com/discount-toms-for-women-c-22.html">Cheap Toms For Women</a>.i have a toms shoes outlet online to sale <a href="http://www.cheaptoms-usa.com/discount-toms-for-men-c-21.html">Cheap Toms For Men</a>,you can order the <a href="http://www.cheaptoms-usa.com/discount-toms-for-kids-c-20.html">Cheap Toms For Kids</a> shoes at here if you have children.</p>

  <p>In worldwide, there are so many of peoples like purchase the <a href="http://www.cheaptoms-outlet.com">Cheap Toms</a> shoes.if you like the <a href="http://www.cheaptoms-outlet.com">Toms For Cheap</a>, maybe you should pay more attentions for the <a href="http://www.cheaptoms-outlet.com/cheap-toms-for-women-c-17.html">Cheap Toms For Women</a> shoes,if you are lady, you need purchase the<a href="http://www.cheaptoms-outlet.com/cheap-toms-for-men-c-18.html">Cheap Toms For Men</a> for you wife,for me, i will buy the <a href="http://www.cheaptoms-outlet.com/cheap-toms-for-kids-c-19.html">Cheap Toms For Kids</a> shoes.it is amazing!</p>

Fru Olsen
Fru Olsen

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Tags

Arkiv

Relaterede